x

Forza Horizon 2 Xbox One

€ 14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Forza Horizon 2 Xbox One

Beschrijving:
Het was even wennen: een solide racegame waarin je niet vastgebakken zat aan een gesloten racecircuit. Zijn voorganger had daarom wat te bewijzen. En dat lukte. Forza Horizon bleek geen eendagsvlieg en 'deed' alles wat zijn grote broer, Forza Motorsport, ook 'deed', alleen dan in een enorme open wereld. Forza Horizon 2 herhaalt dit succesje, maar dan even nog wat beter. De setting is ditmaal Europa. (Dichter bij huis is altijd leuker.) Race met je vrienden en verken prachtige exotische locaties in de mooiste auto's ter wereld. Ruim 200 glimmende bolides wachten je op.
Race door onmetelijk grote wereld met een dynamisch weersysteem en dag- en nachtcyclus.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €14,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop