x

From Russia with Love 007 Gamecube

€ 14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

From Russia with Love 007 Gamecube

Beschrijving:
De oorspronkelijke James Bond is terug, want niemand minder dan Sean Connery neemt de hoofdrol in deze 007-titel voor zijn rekening! Deze game is gebaseerd op de gelijknamige spionagefilm. Het is een daverend actie-avontuur in de derde persoon waarin James het lekker ouderwets tegen het Koude Ooorlog-type slechteriken opneemt. From Russia With Love combineert zowel scènes die de film nabootsen als gloednieuwe sequenties.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €14,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop