x
- € 20

Fysic FXA-100 draadloze SOS alarmknop | met GPS | telefoon

€ 49,99

€ 70,-

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Fysic FXA-100 draadloze SOS alarmknop | met GPS

Beschrijving:
Met de FXA-100 alarmknop bereik je in noodsituaties snel een bekende voor hulp. Zo kun je veilig gaan en staan waar je wilt. De Fysic FXA-100 is SIM-lock vrij.

Een alarmknop in geval van nood, eenvoudig in gebruik en zonder maandelijkse abonnementskosten. Dit alarm biedt je de vrijheid om te gaan waar je wilt, in de wetenschap dat je een bekende kunt alarmeren wanneer nodig. Met één druk op de knop legt de alarmknop contact met een bekende. Het telefoonnummer programmeer je bij het instellen van de alarmknop. In totaal kun je 5 nummers programmeren, zodat er altijd iemand bereikbaar is in geval van nood.

Deze draadloze SOS alarmknop is erg gebruiksvriendelijk. Hulp nodig? Met één druk op de knop leg je direct contact met een familielid, vriend of andere bekende.

Vooraf kies je vijf mensen die je wilt waarschuwen in noodsituaties. Is de eerste persoon op de lijst niet bereikbaar, dan wordt automatisch verbinding gemaakt met de volgende. Zodra iemand opneemt, bel je handsfree met diegene. Voor alle zekerheid raden wij aan om als laatste nummer 112 in te stellen, zodat de Fysic FXA-100 het noodnummer belt als de andere 4 contactpersonen niet opnemen.

Met GPS
Weet je niet waar je bent of is praten lastig? Geen zorgen: dankzij de ingebouwde GPS weet de Fysic FXA-100 heel nauwkeurig waar je bent. In een noodgeval wordt de locatie doorgestuurd naar de contactpersonen.

De Fysic FXA-100 beschikt daarnaast over handige extra functies. Je kunt er inkomende gesprekken mee ontvangen en tot drie telefoonnummers instellen onder de sneltoetsen.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €120,-
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop