x

Gamages London Hour Timer Automatisch Horloge

€ 159,99

€ 199,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Gamages London | Hour Timer Automatisch Horloge

Beschrijving:
Hand geassembleerd 162 stuk 21 Jewel automatisch uurwerk
Open Observatory Semi Skeleton Window op wijzerplaat
Krasbestendig mineraal glas
Volledig skelet roestvrij stalen kast
Waterbestendig 3ATM
Hand gewaxt lederen band
Schokbestendig
Antimagnetisch
Nikkelvrij en hypoallergeen
IP geplateerd

Kast 43 mm
Dikte 15 mm
Breedte band 22 mm
Band lengte 185 mm
Breedte Lug 22mm
Gewicht 75 gram

De kern van dit zorgvuldig ontworpen uurwerk is het 183-delige 21 Jewel automatische uurwerk dat uitvoerig is getest op prestaties en precisie voordat het de pols van elke verzamelaar bereikt. Het uurwerk is zichtbaar door een open observatievenster, wat onze verzamelaar inzicht geeft in de hartslag van het horloge. De alternatieve verhoogde sub-wijzerplaten hebben een 24-uurs timer en een 60-minuten timer die de functionele en extra complicaties van de beweging van het horloge weergeven.

De houtskoolzwarte getextureerde wijzerplaat van de Hour Timer wordt gecompleteerd door verhoogde stalen Romeinse cijfers, diamantgeslepen indexen en nauwkeurig geslepen wijzers om het driedimensionale uiterlijk van de wijzerplaat te versterken. Het verzamelobject is gehuisvest in een zeer duurzame roestvrijstalen kast met koepelvormige achterkant, die een GAMAGES-logo met gegraveerde gekartelde kroon ondersteunt, voor een weloverwogen balans tussen functie en stijl. Dit uurwerk wordt geleverd met een zachte, met de hand gewaxte zwarte leren band die de GAMAGES geëtste gesp ondersteunt, wat zowel een luxe uitstraling als gevoel geeft voor de drager.

Gamages of London is er trots op een merk te zijn met een lang en roemrijk erfgoed - een merk dat terugkomt in de ontwerpen van zijn iconische horloges, die allemaal hun inspiratie halen uit Britse instellingen, individuen en de eigen fascinerende geschiedenis van het merk.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €650,-
Bij ons: €199,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop