x

Gardena EasyClean Li | Indoor en Outdoor Cleaner

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Gardena EasyClean Li | Indoor en Outdoor Cleaner | Kruimeldief

Beschrijving:
De Gardena outdoor handzuiger EasyClean Li is uitermate geschikt voor flexibele reiniging binnen- en buitenshuis. Hij kan vochtige en droge deeltjes opzuigen. Dat maakt zijn toepassingsmogelijkheden oneindig veelzijdig. De geïntegreerde lithium-ion accu is bijzonder krachtig en kan ook grotere vuildeeltjes, vochtige aarde of bladeren opzuigen. Een kwalitatief hoogwaardige filter garandeert de efficiënte zuigkracht bij het opzuigen van stof en kruimels. De compacte handzuiger EasyClean Li is altijd bij de hand, of het nu op het balkon of terras is, in de garage of voor tussentijdse reiniging in de auto.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €116,-

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren