x

Garmin nüvi 2595LMT Navigatiesysteem

€69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Garmin nüvi 2595LMT Navigatiesysteem

Beschrijving:
Laat de Garmin nüvi 2595LMT je navigatie verzorgen met zijn grote 5-inch aanraakscherm (12,7cm) en krachtige navigatiefuncties. Bevat GRATIS levenlange verkeers- en kaartupdates, spraakgestuurde navigatie en meer.

De Garmin Nuvi 2595LMT: navigeren via het toetsenbord of met uw stem

Dankzij innovatieve spraakherkenning kun je de Garmin nüvi 2595LMT met je stem bedienen, waardoor je beide handen aan het stuur kunt houden. Activeer het toestel met een instelbare spraakopdracht en spreek vervolgens de menuopties uit die duidelijk op het scherm worden weergegeven. Wanneer je niet rijdt, kun je de Garmin nüvi 2595LMT nog steeds via het intuïtieve aanraakscherm bedienen.

Met Garmin Guidance 2.0 kun je gemakkelijk adressen en diensten opzoeken en je met gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen en straatnamen naar de bestemming laten leiden. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde kaarten voor Europa. Tevens beschikt het toestel over miljoenen vooraf geïnstalleerde nuttige punten en kun je eigen nuttige punten toevoegen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop