x

GBA Donkey Kong Country 2 | Nintendo Gameboy Advance

€ 19,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Donkey Kong Country 2 | Nintendo Gameboy Advance

Beschrijving:
Donkey Country 2: Diddy's Kong Quest is een 2D-platformgame als zijn voorganger, Donkey Kong Country. De speler bestuurt Diddy Kong en Dixie Kong, waarvan de basisvaardigheden springenjumping, klimmen en zwemmen omvatten. De Kongs springen meestal om gaten te kruisen en pakken items in de lucht. Ofwel kan Kong een jump-air jump uitvoeren als ze karrenwiel of spin-off van een nabijgelegen richel, vaak nodig voor het bereiken van geheime gebieden of verzamelobjecten. Net als Donkey Kong Country kan Diddy een karrewielaanval uitvoeren en behoudt hij nog steeds zijn behendigheid (hij kan een beetje sneller springen, klimmen, rennen en zwemmen dan Dixie). Dixie's equivalent aan de karrenwielaanval is de Helikopter Spin, waar ze in een vijand draait. Dixie heeft het voordeel dat ze ook in de lucht de mogelijkheid kan uitvoeren, waar ze haar paardenstaart om naar nabijgelegen gebieden te glijden of om een aantal grote gaten te overbruggen. Er zijn meer vijanden die Diddy en Dixie kunnen verslaan door hun respectievelijke karwiel of spin-aanval, in plaats van een jump-aanval.

De Game Boy Advance-versie bevat drie minigames (meer in het bijzonder Bonus Games), die toegankelijk zijn via de optie "Bonus Games" van het selectiemenu.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop