x

GBA Donkey Kong Country 3 | Nintendo Gameboy Advance

€ 24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Donkey Kong Country 3 | Nintendo Gameboy Advance

Beschrijving:
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! is de laatste aflevering in de originele Donkey Kong Country-trilogie. Net als de vorige aflevering is Donkey Kong geen speelbaar personage. In dit spel wordt Diddy Kong vervangen door Kiddy Kong.

De plot draait om Dixie Kong en haar neef Kiddy Kong, in hun pogingen om de gevangen Donkey Kong en Diddy Kong te redden van King K. Rool. Het spel speelt zich af in de Noord-Kerkremisfeer, een fictieve versie van Noord-Europa en Canada.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop