x

GBA Golden Sun Gameboy Advance

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Golden Sun Gameboy Advance

Beschrijving:
Golden Sun ("The Broken Seal")
De reis van Isaac, Garet, Ivan en Mia op zoek naar een groep tegenstanders onder leiding van Saturos en Menardi. De groep van Saturos is van plan de verzegelde kracht van Alchemie op de wereld los te laten door de vier Elemental Star-juwelen te gebruiken om de energiebakens te verlichten bovenop de vier Elemental Lighthouses die zich over de hele wereld bevinden. Isaac's partij heeft de opdracht gekregen van de Wijze, de alwetende bewaker van het zegel dat op Alchemy is geplaatst, om dit te voorkomen op grond van het feit dat het een macht is die een potentiële ramp voor de wereld zou betekenen als de mensheid het zou misbruiken. De wereld van Weyard wordt voorgesteld aan de speler, maar slechts een beperkt deel ervan wordt onderzocht; het grootste deel van het plotverloop vindt plaats op het continent Angara en de bovenste helft van het aangrenzende continent Gondowan in het zuiden, en twee van de vier vuurtorens dienen als de podia voor het verhaal en de plotonthulling.

De verschillende basisconcepten van de GBA-serie die in Golden Sun zijn vastgesteld, omvatten het verkennen van willekeurige kerkers vol ontmoetingen die zijn gevuld met omgevings- en lay-out-gebaseerde puzzels die het pad van de speler belemmeren, en het Psynergy-systeem dat zowel wordt gebruikt om dergelijke puzzels op te lossen als om te dienen als gevechtscommando's voor verschillende doeleinden in de strijd. Daarnaast worden het Character Class-systeem, het Summoning-systeem en het verzamelbare Djinn-systeem geïntroduceerd dat beide rechtstreeks mogelijk maakt en van stroom voorziet. 28 Djinn zijn beschikbaar om te vinden en te verdienen, 7 voor elk element en 7 voor elk van de vier speelbare personages, en de originele 16 summon-sequenties die de partij inherent weet, worden ook geïntroduceerd.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop