x

GBA Golden Sun the Lost Age Gameboy Advance

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Golden Sun the Lost Age Gameboy Advance

Beschrijving:
Golden Sun: The Lost Age
Het vervolg richt zich op leden en voormalige gevangenen van de vijandige partij van het originele spel die hun eigen reis door de wereld van Weyard leiden: Felix, Jenna en Sheba zijn nu speelbare personages, en ze raken al snel bevriend met een nieuwe bondgenoot genaamd Piers, en verkennen met zijn persoonlijke zeilschip de oceanen van de wereld en de vele eilanden en continenten rond de oorspronkelijke twee continenten. Felix leidt de groep naar hun doel om Saturos' doel te bereiken om de resterende Elemental Lighthouses te ontsteken en Alchemy aan de wereld vrij te geven, en ze worden achtervolgd door de helden van het vorige spel, die van plan zijn hen koste wat kost te stoppen. Een ander probleem waarmee Felix te kampen heeft, is het nieuwe paar krijgers Karst en Agatio, die vastbesloten zijn Isaac te zoeken om hem te doden als vergelding voor de moord op Saturos en Menardi door zijn groep. Uiteindelijk komt het gezelschap van Felix een schokkende waarheid te weten over hun wereld en de relatie van Alchemy ermee, en laat in het spel komt het gezelschap van het originele spel de krachten bundelen met Felix om een ​​laatste reisgezelschap van acht te vormen. Maar niets kan hen voorbereiden op wat hen te wachten staat bij de laatste vuurtoren.

Veel van de concepten die uit Golden Sun zijn meegebracht, zo niet allemaal, worden uitgebreid met nieuw materiaal en er worden ook verschillende nieuwe functies toegevoegd.
Er zijn vier nieuwe speelbare personages, waaraan de vier voorgaande personages uiteindelijk worden toegevoegd om een ​​laatste groep van 8 adepten te vormen. Er zijn 44 nieuwe Djinns, die bij elkaar opgeteld bij de 28 Djinns van de vorige game een totaal van 72 Djinns kunnen opleveren, 18 voor elk element en 9 voor toewijzing aan elk teken.

De veranderingen in de gameplay die tot stand zijn gebracht door gegevens uit een voltooid opslagbestand van de vorige game over te zetten, omvatten voornamelijk de inventaris, statistieken en Djinn-verzamelingen van het originele spelfeest wanneer ze zich laat in The Lost Age bij het feest van Felix voegen. Er kunnen ook verschillende bonusevenementen worden geactiveerd op basis van wat er in het vorige avontuur is bereikt, waarvan sommige unieke uitrusting opleveren. Het belangrijkste effect hiervan is dat alle 72 Djinn verzameld mogen worden; verborgen in The Lost Age zijn vier optionele "superkerkers" die verkenbaar zijn in de late game die uitdagender zijn dan de verplichte kerkers, en hoewel er in ieder geval drie kunnen worden verkend, is de laatste en meest uitdagende kerker in de serie, de Anemos Inner Sanctum, mag alleen betreden worden als alle 72 Djinns aanwezig zijn.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop