x

GBA Pokemon Mystery Dungeon Red Rescue Team | Nintendo Gameboy Advance

€ 24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Pokemon Mystery Dungeon Red Rescue Team | Nintendo Gameboy Advance

Beschrijving:
De speler begint als een mens die in een Pokémon is veranderd, wat een van de zestien Pokémon kan zijn (Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Meowth, Psyduck, Machop, Cubone, Eevee, Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Treecko, Torchic, Mudkip en Skitty) en wordt bepaald door een persoonlijkheidsquiz die aan het begin van het spel wordt afgenomen.

In een wereld die verwoest is door vele natuurrampen (die pas onlangs zijn begonnen) bundelen de speler en een nieuw gemaakte vriend hun krachten en vormen een reddingsteam. Het team ontmoet andere reddingsteams, waaronder een hooggeplaatst reddingsteam bestaande uit Alakazam, Charizard en Tyranitar, genaamd Team ACT. Het team maakt onbewust vijanden met een ander reddingsteam, Team Meanies, bestaande uit Gengar, Ekans en Medicham, die wereldheerschappij zoeken onder de vermomming van een reddingsteam.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop