x

GBA Zelda 2 The Adventure of Link | Nintendo Gameboy Advance

€ 34,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Zelda 2 The Adventure of Link | Nintendo Gameboy Advance

Beschrijving:
Zelda II: The Adventure of Link is het tweede spel in The Legend of Zelda-reeks.
Link moet deze keer Zelda laten ontwaken, die betoverd is. Het enige dat haar kan laten ontwaken zijn zes kristallen die elk in een van de zes paleizen moeten worden geplaatst. Hij krijgt deze kristallen van Impa, het kindermeisje van Zelda. In dit spel moet Link eerst alle zes paleizen uitspelen, en dan pas gaat het schild om het laatste paleis weg, en daar ligt de Triforce van Moed te wachten.

In dit Zelda-spel zitten ook spreuken waar Link bijvoorbeeld sterker van wordt, maar dat kost magie. Er kunnen twee nieuwe zwaardtechnieken geleerd worden: de 'Up thrust' (omhoog steken) en de 'down thrust' (naar beneden steken). Deze technieken leert hij van twee zwaardmeesters die verstopt zitten in het land.
De wereldkaart is anders dan in de andere Zelda-spellen want het speelt zich op een andere plek in Hyrule. In dit spel is er een west- en oostkant. Gebruik makende van een vlot kan tussen deze twee rijken gereisd worden.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop