x

Gear4Music Visionpad 6 | Elektrische Drumpad

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Gear4Music Visionpad 6 | Elektrische Drumpad

Beschrijving:
De VISIONPAD-6 is een 'tabletop' elektronisch drumstel en is de perfecte introductie voor beginnende drummers. De VISIONPAD-6 bestaat uit vier pads en twee voetpedalen en biedt 163 geluiden en 30 vooraf geladen kits, die allemaal volledig aanpasbaar zijn. De snelheidsgevoelige aard van elke pad zorgt ervoor dat de subtielste nuances worden vastgelegd voor een realistische speelervaring.

Een van de grootste troeven van de VISIONPAD-6 is het geïntegreerde spelsysteem. Met liedjes van klassieke stukken tot kinderrijmpjes, en van pop tot salsa, zullen drummers hun techniek op een leuke en boeiende manier kunnen verbeteren.

Voor het begin van elk nummer krijgen ze een count-in van vier tellen, zodat ze genoeg tijd hebben om zich voor te bereiden. Na de count-in beginnen de noten over het scherm te druppelen die ze aan moeten slaan als ze de onderkant van het scherm bereiken. Elk van de nummers op het systeem geeft aan welke pad moet worden aangeslagen. Rechtsonder op het scherm krijgen ze onmiddellijk feedback over de nauwkeurigheid van elke treffer, waarbij ze te horen krijgen of het "goed", "perfect" of een "misser" was.

Dit product is gebruikt, maar getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €107,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop