x

Gigaset gs160 Android 6.0 Smartphone

€69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Gigaset GS160 Android 6.0 Smartphone

Beschrijving:
2019
Android 6.0
4G
5 inch scherm
13 Megapixel camera

De Gigaset GS160 levert topprestaties en met een 4G verbinding en bijvoorbeeld de vingerprint sensor komt hij qua functies dicht in de buurt van duurdere smartphones.

De 13 Megapixel camera en de 5 Megapixel frontcamera van de Gigaset GS160 zorgen ervoor dat je geen moment meer voorbij hoeft te laten gaan. Talloze mogelijke instellingen, zoals panorama of schoonheid, zorgen ervoor dat je de perfecte foto’s maakt.

Dankzij de Dual Sim functionaliteit is het mogelijk om 2 micro SIM-kaarten van verschillende providers te gebruiken in de Gigaset GS160. Erg handig als je maar één smartphone wilt gebruiken voor zowel je persoonlijke als zakelijke SIM-kaart.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop