x

Google Nest Hub 2e generatie Charcoal

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Google Nest Hub 2e generatie Charcoal

Beschrijving:
Google lanceert de Nest Hub (tweede generatie) in Nederland als opvolger van de originele Nest Hub. Het slimme scherm met spraakbediening. Bedien al je smartapparaten makkelijk vanaf één punt met de Google Nest Hub (2e generatie). Luister muziek, bekijk video’s en series, check wie er voor de deur staat of verbeter je slaapgewoonten. Het kan allemaal met deze compacte smarthub.

Een interessante vernieuwing in de Nest Hub 2 is de Soli-radarchip. Deze chip ken je misschien uit de Google Pixel 4 en 4 XL en maakt het mogelijk om snelle acties uit te voeren door met je hand te gebaren. De Nest Hub (tweede generatie) kun je ook met gebaren bedienen, bijvoorbeeld door je hand vlakbij het scherm te houden om de muziek te pauzeren.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € 99,-
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop