x

Google Nest Wifi | Wifi Router + Wifi Punt NIEUW

€ 140,-

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Google Nest Wifi | Wifi Router + Wifi Punt NIEUW

Beschrijving:
Google Nest Wifi bestaat uit een router, de Nest Wifi Router, en een extender of wifi-versterker, de Nest Wifi Punt. De router is een vereiste om een netwerk operationeel te maken. Daarnaast gebruik je de Punt om de netwerkdekking in huis verder te verbeteren, en wel tot een oppervlak van maximaal 210 vierkante meter. De Punt beschikt daarnaast over alle mogelijkheden die de Google Nest Mini heeft, waaronder de Google Assistent.

De Nest Wifi Router en de Nest Wifi Punt zijn dualband-netwerkapparaten op de 2.4 GHz en/of 5 GHz-banden. Beide onderdelen hebben ondersteuning voor 802.11a/b/g/n/ac-wifi. Nest Wifi beschikt over AC2200 wifi-hardware met 4x4 (MIMO) 5GHz-ondersteuning.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €220,-
Bij ons: €169,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop