x

Gopro Hero 6 | Actie Camera | Accessoires

€ 224,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Gopro Hero 6 | Actie Camera | Accessoires

Beschrijving:
In zeer goede staat is deze Gopro Hero 6 actiecamera inclusief accessoires. Een actioncam is ideaal voor het filmen van buitensporten. Eén van de populairste is de GoPro.

De GoPro Hero 6 is waterdicht en schokbestendig. Je kunt hem dus in extreme omstandigheden gebruiken. Hij heeft ook een zeer compact formaat. De GoPro past gemakkelijk in de palm van je hand (6,2 x 4,3 x 3,3 cm) en weegt net iets meer dan 100 gram.

Op de GoPro Hero 6 zit een grote sluiterknop. Met die knop kun je gelijk beginnen met het opnemen van een video, zelfs als de GoPro uitstaat. Superhandig. Het is ook mogelijk om de GoPro met je stem te bedienen. Dat kan handig zijn als je je handen niet vrij hebt. De spraakherkenning is alleen niet beschikbaar in het Nederlands, je zult dus Engelse termen moeten gebruiken, bijvoorbeeld 'GoPro start recording'.

De HERO 6 filmt in 4K beeldkwaliteit met 60 frames per seconde. Dit zorgt voor haarscherpe en vloeiende beelden. Daarnaast blinkt de HERO6 uit in gebruiksgemak. Je opgenomen beelden worden namelijk automatisch naar je telefoon verzonden waar de app er een prachtige video van maakt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €224,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop