x

GoPro Hero Session 4 Action Camera

€ 119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GoPro Hero Session 4 Action Camera

Beschrijving:
Met een gewicht van slechts 74 gram is de GoPro Session action cam niet alleen 50% kleiner, maar ook 40% lichter dan de voorgaande Hero 4 modellen van GoPro. De Session biedt ondersteuning aan 1080p video met 60 frames per seconde en bij een resolutie van 1920 x 1440 pixels 30 frames per seconde. De grootse aanpassing is het ontwerp: de Session action cam is vierkant en kan hierdoor nog compacter worden bevestigd. Tevens is de body van de action cam zelf waterdicht gemaakt tot een diepte van 10 meter waarbij deze afdichting ook bescherming biedt tegen zand, stof en al het andere dat u graag buiten de camera wilt houden.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop