x

Happy Plugs Air 1 Plus Draadloze Oordoppen

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Happy Plugs Air 1 Plus Draadloze Oordoppen

Beschrijving:
De Happy Plugs Air 1 Plus Earbud oordoppen zijn een opvolger van de Happy Plug Air 1.

Ontworpen in Zweden met de nieuwste technieken aan boord. Zo heb je met de Happy Plugs Air 1 Plus Earbud oordoppen tot wel 40 uur batterij, is de kwaliteit van je muziek beter door het gebruik van aptX 2 codecs, een nieuwe verbeterde microfoon en Bluetooth 5.1 maakt het gebruik nog gemakkelijker. En dankzij het gebruik van een speciale microfoon heb je ook minder last van windgeruis als je buiten bent. Dankzij USB-C kun je ook snelladen: in 10 minuten laadt je je Happy Plugs Air 1 Plus oordoppen op om 90 minuten muziek te spelen.

Wat is gebleven is het design, de goede kwaliteit in afwerking en ook de draadloze oplaadcase waar je je Happly Plus Air 1 Plus oordoppen eenvoudig in kunt opladen.


Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €99,-
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren