x

Hercules DJ Console RMX 2 USB Draaitafel

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Hercules DJ Console RMX 2 USB Draaitafel

Beschrijving:
De grote jogwheels met glanzende bovenplaat zijn accuraat en aanraakgevoelig, voor optimale performance. Daarnaast zijn er per deck vier sample pads voorzien, waar eenvoudig loops of samples onder kunnen worden opgeslagen. Met een druk op de pad activeert u ze. Deze functie is afgeleid van de DJ Control Air. Zoals we van een controller van deze klasse mogen verwachten, zijn functies zoals een pitchfader, driebands EQ en VU-meters uiteraard aanwezig.

Met de RMX 2 wordt er vanaf nu een losse voeding meegeleverd, zodat hij ook perfect werkt met laptops die een enigszins zwakke USB-voeding hebben. Daarnaast heeft de controller een ingebouwde 24-bits, 96 kHz audio interface, plus een gebalanceerde stereo XLR uitgang. Hiermee is de controller direct aan te sluiten op een professioneel PA-systeem. Tact schakelaars en rubberen knoppen zorgen voor een prettig gevoel tijdens het mixen. En de aluminium + stalen constructie zorgt voor een robuust, lichtgewicht geheel.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren