x

Hercules DJ Control MP3 E2

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Hercules DJ Control MP3 E2

Beschrijving:
Met de Hercules DJ Control MP3 E2 vindt u heel snel uw draai achter de draaitafel, ook als beginner. Deze gebruiksvriendelijke dj-set heeft uitgebreide opties en hij laat zich heel makkelijk bedienen. Binnen de kortste keren mixt u nummers, maakt u speellijsten en geheel originele muziekcreaties. De DJ Control MP3 E2 is bovendien compact en degelijk uitgevoerd, zodat u hem onbezorgd meeneemt naar elk feestje.
Digitale muziekdoos

Met minimale moeite verfraait u digitale muziekbestanden met de meest spectaculaire effecten dankzij de uitgebreide equalizer. En ook automatische loops, fade- en pitcheffecten tovert u met speels gemak tevoorschijn. Via de twee jog-wielen in draaitafelstijl laat u effecten en nummers uiterst soepel in elkaar overgaan. Alle creaties slaat u heel eenvoudig op als audiobestand. Met de Hercules DJ Control MP3 E2 zet u de muziek eenvoudig naar uw hand.

Systeemeisen pc:
1 GHz CPU of hoger
512 MB RAM of meer
Windows XP/Vista (32/64-bit)
Geluidskaart en stereospeakers

Systeemeisen Mac:
1,2 GHz G4/G5 of 1,5 GHz Intel Core Duo-processor
512 MB RAM of meer
Mac OS 10.4 of hoger

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop