x

Hercules Universal DJ Controller + Software

€ 89,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Hercules Universal DJ Controller + Software

Beschrijving:
U kunt uw mix niet alleen vanaf uw computer bedienen, maar ook vanaf uw smartphone met behulp van de ingebouwde Bluetooth draadloze technologie en de My Remote-module van de speciale DJUCED Master-app
Maak loops en special effects met slechts één vinger zoals alleen een pro DJ dat kan. Een functie die echte professionele effecten levert en die leuk en gebruiksvriendelijk is.

U kunt de muziek voor uw feestje voorbereiden door de afspeellijst met uw gasten alvast te delen via DJUCED en hen te vragen op hun favoriete tracks te stemmen. Met de DJUCED Master-app kunt u direct kijken hoe iedereen stemt. Creëer de perfecte afspeellijst voor het perfecte feestje voor uw gasten.
Zelfs tijdens het feestje kunnen uw gasten stemmen op hun favoriete tracks waarna u de afspeellijst nog live kunt bijstellen. De afspeellijst met de meeste stemmen is zichtbaar op uw tweede apparaat (smartphone) zodat u deze live kunt volgen.

Specificaties:
DJ-controller met dubbel mix-deck en Bluetooth draadloze technologie
- Ingebouwde audioversterker (Mix- en Preview-uitgangen / externe ingang)
- Capacitieve jogwielen (11 cm in diameter)
- 16 hoogpresterende pads
- DJUCED software pakket

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €200,-
Bij ons: €89,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop