x

Honeywell Chronotherm Touch Thermostaat

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Honeywell Chronotherm Touch Thermostaat

Beschrijving:
De gebruiksvriendelijke touch screen bediening maakt het instellen van de verwarming nu nog makkelijker

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening. Optimaliserend/zelfdenkend - Zorgt dat de gewenste temperatuur al is bereikt op het moment dat u wilt. Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden.
Aan/uit - Geschikt voor aansturing van 24V, 2-draads aan/uit-regelingen. Programmeerbaar - U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming.
Vakantiefunctie - Vakantie-instelling die aan het einde van de ingestelde vakantieperiode het normale programma start.

Een modern design, eenvoudige bediening en energiezuinige werking. Dat zijn de drie kernelementen die uit marktonderzoek onder consumenten naar voren komen. Met de Honeywell Chronotherm Touch gaan deze drie wensen in één keer in vervulling. Dankzij de economische en efficiënte verwarmingsregeling wordt energie besparen eenvoudiger dan ooit te voren. Net zo eenvoudig als de bediening van deze intelligente klokthermostaat. Met de Nederlandse tekst op het duidelijk afleesbare scherm stelt u snel en eenvoudig uw persoonlijke zevendaagse weekprogramma in. En dat alles in een mooi design dat thuis is in ieder interieur. Kortom, slimme techniek in een strakke vormgeving.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €149,-niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop