x

HP Compaq Pro 6300 Desktop

€99,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

HP Compaq Pro 6300 Desktop

Beschrijving:
Intel Core i5 2de gen 3.2GHz
4GB RAM DDR3
500GB HDD opslag

De HP Compaq Pro 6300 SFF LX843ET is gebouwd om snel en efficiënt te kunnen werken. Dankzij de Intel Core i5-processor beschik je over een pc die uitermate geschikt is voor multitasking. En doordat de HP Compaq Pro 6300 SFF LX843ET twee onafhankelijke monitoren ondersteunt, voer je meer taken tegelijk uit. De HP Compaq Pro 6300 SFF LX843ET heeft een intern werkgeheugen van 4 GB om zware taken te kunnen uitvoeren. Dankzij de vele verbindingsmogelijkheden, waaronder 4 USB 3.0-poorten, draag je gemakkelijk al je documenten over naar je pc en vice versa.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop