x
- € 20

Huawei Honor 4x 8GB

€ 49,99

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Huawei Honor 4x 8GB

Beschrijving:
Besturingssysteem: Android 4.4
5.5 inch scherm
13 megapixel camera
5 megapixel frontcamera
8 GB opslaggeheugen
Dual sim

Het 5.5 inch HD scherm heeft 16 miljoen kleuren, wat het beeld levendig maakt. Dit maakt foto’s, video’s en games een stuk prettiger om naar te kijken. Met een 5.5 inch scherm heb je overzicht op dat wat jij met je smartphone wil doen. Of het nu gaat om het lezen van het laatste nieuws, de social media updates, lekker aan het whatsappen bent of je email bijwerkt. Je ziet in een opslag meer je scherm waardoor je minder hoeft te scrollen.

Het grote scherm heeft niet alleen voordelen voor mensen die veel tekst in een keer willen lezen, maar ook voor mensen die het lettertype net even wat groter willen zetten.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren