x

Huawei Mobiele Wifi Hotspot E586

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Huawei Mobiele Wifi Hotsopt E586

Beschrijving:
Ideaal voor bijvoorbeeld op de camping.
De Huawei E586 is een compact mobiel modem en wifi-router (hotspot) in een. Mobile WiFi wordt ook wel MiFi genoemd, en maakt in essentie een wifi-signaal van je 3G- (HSDPA/HSUPA) of HSPA+-signaal: het mobiele internet dat je normaal gesproken op je smartphone binnenkrijgt. Via 3G en HSPA+ haal je een maximale downloadsnelheid van 21,1 Mbps. Je laadt deze Huawei via de computer op met een usb-kabel.

Hoe werkt het?
Stop je simkaart met data-abonnement in de Huawei E586 en configureer hem op jouw computer of laptop. Vervolgens legt deze MiFi modemrouter een 3G, HSPA+ of GSM/EDGE-netwerk aan en stelt zichzelf in als wifi-accespoint. Vanaf nu maak je draadloos gebruik van het netwerk, internet, e-mail en chat. Dit draadloze internet is nu te gebruiken door je computer, laptop, tablet en smartphone tegelijk.

Het dashboard op jouw computer
Via het dashboard van de Huawei E586 wordt het allemaal nog interessanter. Je kunt namelijk zelfs sms'en via het netwerk dat dit apparaat uitzendt. Houd je persoonlijke contacten bij en vul deze aan via de simkaart van je telefoon. Deze familieleden, sms'jes naar vrienden en kennissen typ je gewoonweg via jouw computer of laptop.

Overal verbonden met het internet
De Huawei E586 is zo klein dat hij makkelijk in je jas- of broekzak past. Je kunt hem dus altijd bij je hebben en het mooie hieraan is dat je dus ook overal toegang tot het internet hebt. Met 1 druk op de knop maak je met de E586 via 3G of HSPA+ een MiFi-netwerk. Op reis beschik je dus altijd over draadloos internet. Met deze Huawei ga je nooit meer zonder internet het huis uit.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren