x

Huawei Portable Hotspot E5785

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Huawei Portable Hotspot E5785

Beschrijving:
De 4G Wifi Hotspot, ook wel bekend als een dongel of een Mifi Hotspot, is een draagbare 4G Hotspot waarmee je een eigen beveiligde Wifi signaal kan creëren. Hier kan je dan je laptop, smartphone of tablet draadloos op aansluiten zoals je thuis gewend bent. Dit is een stuk veiliger dan het gebruik maken van openbare Wifi-netwerken.

De snelheden die gehaald kunnen worden zijn indrukwekkend en variëren van 300 Mbps download en 50 Mbps upload snelheid op ons supersnelle netwerk. Dit is sneller dan de gemiddelde Nederlandse Wifi-verbinding. Voor het gebruik van deze Wifi Hotspot heb je een Data Only abonnement nodig. Die krijg je automatisch bij aanschaf van de Wifi Hotspot.

Door de zeer compacte design en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen en gebruiken. Geen stopcontact? Geen enkel probleem, door de ingebouwde accu kun je tot maximaal 10 uur draadloos gebruik maken van de Wifi Hotspot.

Het apparaat heeft een stand-by tijd van maar liefst 500 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om 10 apparaten tegelijkertijd te voorzien van een stabiele internetverbinding doormiddel van ons betrouwbare 4G netwerk. Ideaal wanneer je al jouw apparaten of die van andere in de gelegenheid wil stellen gebruik te maken van het snelste 4G netwerk van Nederland.

Doordat de meest gebruikte 4G, 3G en 2G frequenties worden ondersteund door het apparaat kun je vrijwel overal ter wereld gebruik maken van de Wifi Hotspot. Ben je op zoek naar een stabiele internetverbinding zonder overal kabels te moeten trekken? Dan is de 4G Wifi Hotspot de ideale oplossing voor jou!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €60-,
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop