x

Huawei Watch GT2 Smartwatch

€ 74,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Huawei Watch GT2 Smartwatch

Beschrijving:
De Huawei Watch GT 2 is een geavanceerde smartwatch met krachtige batterij; na één keer opladen gebruik je het horloge tot een week lang. Hiermee kun je dag en nacht gebruik maken van je Watch zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij leeg is. Met TruSleep kan je slaapproblemen opsporen, diagnoticeren en suggesties krijgen voor een betere rust. Verder kan de Huawei Watch GT2 je sportactiviteiten meten.

De Huawei Watch GT 2 is te koppelen met smartphones met een besturingssysteem van Android 4.4 of hoger en iOS 9 of hoger.

De Watch GT 2 ondersteunt GPS- en GLONASS-satellietnavigatiesystemen en biedt nauwkeurigere en snellere plaatsbepalingsdiensten, zo weet je na een wandeling/marathon precies waar je je bevindt maar ook hoe ver je gevorderd bent op je traject. Daarnaast biedt de Watch een efficiënte en nauwkeurige real-time persoonlijke meting van je hartslag. Ook tijdens het zwemmen meet de Watch je hartslag, evenals de SWOLF (aantal slagen + tijd in hele secondes), afstand, verbrande calorieën en je snelheid.
Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €120,-
Bij ons: €74,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop