x

HyperX Cloud Flight Wireless | Draadloze Gaming Koptelefoon

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

HyperX Cloud Flight Wireless | Draadloze Gaming Koptelefoon

Beschrijving:
2,4 GHz draadloos van gamingkwaliteit
Tot 30 uur batterijduur
Verstelbare stalen schuifregelaars en afneembare microfoon
Compatibel met pc, PS5 en PS4

Met een solide draadloze verbinding van gaming kwaliteit, een ongelooflijke batterijduur van 30 uur en het kenmerkende HyperX-comfort, stelt Cloud Flight je in staat om langer ononderbroken te spelen. Houd eenvoudig de levensduur van de batterij in de gaten en pas het microfoon- en uitvoervolume aan met de HyperX NGenuity-software.
De oorschelpen kunnen 90° worden gedraaid, zodat ze tijdens pauzes comfortabel om uw nek kunnen worden gedragen, en zijn voorzien van handige bedieningselementen voor led-effecten, microfoondemping, stroomvoorziening en volume.
De afneembare microfoon met ruisonderdrukking helpt ervoor te zorgen dat uw communicatie kristalhelder wordt gehoord, en Cloud Flight is gecertificeerd door TeamSpeak en Discord.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €120,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop