x

iDance DJX 801 party box

€ 59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

iDance DJX 801 party box

Beschrijving:
De DJX-801 beschikt over een diepe bass die aan te passen is op het mengpaneel op de speaker. Hiermee mix jij zaken als de echo op de microfoon, bass en treble op jouw manier waardoor je de perfecte balans hebt voor jouw muziek. Deze party speaker beschikt over een ingebouwde versterker met een vermogen van maar liefst 800 Watt.
Verbind je smartphone of tablet met Bluetooth op de party speaker en speel al je favoriete nummers op bijvoorbeeld Spotify en YouTube af. Door de Sharing Functie op de speaker is het zelfs mogelijk om één smartphone of tablet te verbinden op twee iDance DJX-801 party speakers om zo dubbel te genieten van het krachtige geluid. Ook beschikt de speaker over een USB poort om ook op deze manier muziek af te spelen. Ideaal aan deze USB poort is dat je hiermee tegelijkertijd je smartphone of tablet kunt opladen.

Specificaties:
Discolichten: ja, verschillende kleuren
Uitgangsvermogen: 800 Watt
Audio aansluiting: AUX-in
Type USB: USB-aansluiting
Draadloze-aansluiting: bluetooth
Batterij: 4-8 uur
Gewicht: 3500 gram
Afmetingen: 25.5 x 20 x 58 cm

Dit product is zo goed als nieuw, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €99,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop