x

Inventum BMN20S Solo Magnetron

€29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Inventum BMN20S Solo Magnetron

Beschrijving:
De Inventum vrijstaande solo magnetron BMN20S heeft een netto inhoud van 20 liter. Je hebt keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik de magnetron voor opwarmen, koken en ontdooien. De magnetron is gemakkelijk te bedienen door middel van de draaiknoppen en instelbaar tot 35 minuten. Het glazen draaiplateau heeft een doorsnede van 25,5 cm en dankzij het emaille binnenwerk is de magnetron gemakkelijk schoon te maken. Door de timerfunctie en de binnenverlichting, weet je precies wanneer het gerecht klaar is.

solo magnetron
inhoud 20 liter
timer tot 35 minuten instelbaar

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €59,-
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop