x

ION Tailgater Bluetooth | Portable Speaker

€49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

ION Tailgater Bluetooth | Portable Speaker

Beschrijving:
Met de ION Tailgater Bluetooth ben je nooit meer onverstaanbaar. Denk aan presentaties tijdens bijeenkomsten en je geluidssysteem werkt niet optimaal. Om dit te voorkomen is de ION Tailgater Bluetooth de oplossing. Dit draagbare geluidssysteem zorgt voor een luid en duidelijk stemgeluid. Ook is het geluidssysteem voorzien van een Bluetooth-ondersteuning die van elke Bluetooth-audioapparaat muziek kan streamen.
Het draagbaar geluidssysteem is voorzien van een ingebouwde accu die maximaal 50 uur mee kan op een laag volume en 10 á 12 uur mee kan op een hoge volume. Uiteraard is dit opmerkelijk voor een geluidssysteem van deze prijsklasse. Het verschil met andere geluidssystemen is dat het ingebouwde 50 Watt versterkermodule, de luidsprekercomponenten voldoende voedt met vermogen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop