x

JBL E55BT Koptelefoon

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

JBL E55BT Koptelefoon

Beschrijving:
De JBL E55BT draadloze koptelefoon heeft 50 mm drivers met een ruim frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz, waardoor je veel details in je muziek zult (her)ontdekken. Met de bediening op de oorschelpen skip je een track, of zet je het volume juist harder als je een favoriet hoort. Dankzij de ingebouwde microfoon bel je er ook nog eens mee. Ook de stoffen en daardoor knoopvrije kabel heeft een afstandsbediening en microfoon waardoor het je aan niets ontbreekt.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop