x

Kingston 128GB USB-stick 2.0

€9,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Kingston 128GB USB-stick 2.0

Beschrijving:
Wie behoefte heeft aan een grote hoeveelheid dataopslag in klein formaat, kan goed uit de voeten met de Kingston DataTraveler 150. Op deze USB-stick vindt u 128 GB aan ruimte voor al digitale gegevens. Toch is het formaat niet groter dan een gemiddeld zakmes, dus past de DataTraveler 150 prima in uw zak, jas, of tas. Databasebestanden, documenten, foto's en films in hoge resolutie of een complete bibliotheek aan mp3'tjes: u steekt het allemaal in uw zak met de Kingston DataTraveler 150 128 GB.

De USB 2.0-standaard werd uitgebracht in april 2000. Hij is in staat tot een maximale signaleringssnelheid van 480 Mbps.
De USB 3.0-standaard is in november 2008 uitgebracht en is in staat tot een maximale 5 Gbps-signaleringssnelheid.

U kunt een USB 2.0-apparaat aansluiten op een USB 3.0-poort of een USB 3.0-apparaat op een USB 2.0-poort, het werkt allemaal zoals het hoort. Het zal echter voldoen aan de specificaties van het oudste onderdeel, USB 2.0 in dit geval.


Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €9,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop