x

Kingston Data Server SSD SEDC600M / 1920G (1.92TB) | Nieuw

€ 149,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Kingston Data Server SSD SEDC600M / 1920G (1.92TB) | Nieuw

Beschrijving:
De DC600M SSD van Kingston is een SATA 3.0, 6Gbps SSD van de 4e generatie met 3D TLC NAND bedoeld voor werklasten met gemengd gebruik in datacenters. De DC600M is geschikt voor gebruik in high-volume rackservers en is voorzien van hardwarematige, on-board PLP.

De DC600M beschermt data via stroomuitvalcondensatoren tegen onverwachte stroomstoringen om de kans op dataverlies te verkleinen en te zorgen dat de drive bij het opnieuw opstarten van het systeem weer geïnitialiseerd wordt.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €224,-
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop