x

KitchenBrothers Slowjuicer 450ml | 2 snelheden | Nieuw

€ 49,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

KitchenBrothers Slowjuicer 450ml | 2 snelheden | Nieuw

Beschrijving:
De KitchenBrothers Slowjuicer gebruikt een langzame, koude persingstechniek om het sap te verkrijgen. Hierdoor wordt het sap op een natuurlijke manier geperst, zonder dat het wordt verhit of geoxideerd. Dit zorgt ervoor dat het sap meer voedingsstoffen behoudt.

De slowjuicer heeft twee verschillende snelheden die je kunt aanpassen aan de ingrediënten die je wilt gebruiken. De lage snelheid van 45 toeren per minuut zorgt ervoor dat de slowjuicer efficiënt kan omgaan met zachte groenten en fruit zoals aardbeien, tomaten en spinazie. De hoge snelheid van 65 toeren per minuut is geschikt voor hardere groenten en fruit zoals wortels, appels en bieten.

De KitchenBrothers Slowjuicer heeft een sapreservoir van 450 milliliter en een pulpbeker van 500 milliliter. Bovendien wordt de slowjuicer geleverd met een handige reisfles van 500 milliliter.

De slowjuicer heeft een automatisch reinigingssysteem waarmee je het apparaat met gemak kunt schoonmaken. Door simpelweg wat water door het apparaat te spoelen wordt de slowjuicer in een mum van tijd weer helemaal schoon. Daarnaast zijn alle onderdelen van de KitchenBrothers Slowjuicer vaatwasmachinebestendig.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €83,-
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop