x

Klipsch SC1 Center Speaker 100W max

€79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Klipsch SC1 Center Speaker 100W max

Beschrijving:
Het Klipsch Synergy Series SC-1 centerkanaal levert een heldere dialoog samen met dynamische impact en een indrukwekkende gevoeligheid van 95dB.

De SC-1 gebruikt dezelfde 1-inch aluminium diafragma-compressiedriver en 5-inch vierkante Tractrix-hoorn als de SF-2 voor hoge frequenties en twee 5,25-inch met grafiet geïnjecteerde woofers voor de lage tonen.

Andere toonaangevende ontwerpkenmerken zoals high-definition crossover-netwerken en intern verstevigde behuizingen zorgen voor optimale prestaties. Het unieke ventilatiesysteem van het wooferframe van gegoten polymeer koelt de spreekspoel om de betrouwbaarheid te vergroten.

De SC-1 heeft een behuizing met meerdere hoeken die plaatsing boven of onder een televisiescherm vergemakkelijkt. Het beschikt ook over een "zwevend" of hangend rooster dat beeldbeperkende sonische reflecties vermindert en een aanvulling vormt op de afwerking van jet-ash vinylfineer.

Dit middenkanaal is ontworpen om alle subtiliteiten en dynamiek van details weer te geven die nodig zijn voor een levensechte thuistheaterervaring.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop