x

Korg MicroKEY 25 USB Midi Keyboard

€ 44,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Korg MicroKEY 25 USB Midi Keyboard

Beschrijving:
De microKEY is een compact USB MIDI keyboard dat ideaal is voor de muzikant die een handig en compact muziekproductiesysteem wil samenstellen.
De MicroKey serie kenmerkt zich dankzij de expressieve joystick, het stijlvolle zwarte design en de toetsen die een goede feeling hebben. Daarnaast is het oppervlak licht schuin geplaatst, voor een betere, ergonomische werkhouding.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €64,-
Bij ons: €44,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop