x

Leica 19120 V-Lux 5 Type 7741

€649,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Leica 19120 V-Lux 5 Type 7741

Beschrijving:
De Leica V-Lux 5 is Leica's meest veelzijdige high-end compact camera tot nu toe. Het uitgebreide bereik van de zoomlens dekt bijna alle afstanden en onderwerpen af. Hierdoor worden jouw ontdekkingsreizen eenvoudiger doordat je geen lenzen hoeft te vervangen of extra apparatuur hoeft in te pakken.
Enkele hoogtepunten van de Leica V-Lux 5:

DC Vario-Elmarit lens met 16x optische zoom
20 megapixel 1 inch sensor
2.36 megapixel OLED-zoeker met 0.74x vergroting
Supersnelle scherpstelling met DFD-technologie
Filmen in UHK 4K met 30fps

Het zicht door de OLED-zoeker van de Leica V-Lux 5 brengt elke scène in al haar pracht tot leven, terwijl de grote sensor zorgt levendige en heldere beelden met een hoge resolutie. De V-Lux 5 is de perfecte alleskunner die in elke opnamesituatie, van reizen en sportfotografie tot het vastleggen van al je avonturen in de vrije natuur, uitmuntende resultaten levert.

Met de DC Vario-Elmarit 9.1-146 f/2.8-4 ASPH zoomlens ben je altijd voorbereid op alle onverwachte momenten van het leven, waar je fotografische reis ook naartoe leidt. Experimenteer met bokeh, leg groothoek-, standaard-, super-tele- en zelfs macro-opnames vast, alles zonder extra uitrusting bij je te hoeven hebben of kostbare tijd te verspillen aan het verwisselen van lenzen.


Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: tot 15-02-2025

Prijs elders/nieuwprijs: €1200,-
Bij ons: €799,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop