x

Leica Disto D2 Laser Afstandsmeter

€79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Leica Disto D2 Laser Afstandsmeter

Beschrijving:
Meetprecisie type: 1,5 mm
Reikwijdte: 0,05 m tot 100 m
Gratis app: iOS, Android
Gegevensaansluiting: Bluetooth® Smart
Batterielevensduur: tot 10.000 metingen (tot 20h gebruik)
Batterijen: Type AAA, 2 x 1,5V
Beschermklasse: IP 54

Functies:
Afstandsmeting
Optellen
Aftrekken
Vlaktemeting
Opslag (10 resultaten)
Automatisch eindstuk

Via Bluetooth® Smart worden gegevens direct van de Leica DISTO™ D2 aan een veeltal van apps overgedragen. Met de kostenloze app Leica DISTO™ sketch kunnen zowel plattegronden, schetsen als ook foto's opstellen en met precieze meetresultaten documenteren. De gemaakte documenten kunnen ook per e-mail verstuurd worden of op mobiele apparaten opgeslagen worden.

Klap het multifunctionele eindstuk tot 90° uit, om vanuit buitenranden te meten of klap het helemaal uit om vanuit hoeken en groeven te meten. De D2 meet automatisch van het einde van het uitgeklapte eindstuk, als het helemaal uitgeklapt is. In combinatie met de Min/Max-functie kunt u precieze diagonale metingen doorvoeren, doordat u het apparaat tot in de hoek leidt.

Deze technologie staat voor beste meetperformance. Dat betekent snelle en betrouwbare metingen tot 100 m ook op slecht reflecterende doelen. Reikwijdte en precisie van de Leica DISTO™ D2 worden naar ISO 16331-1 getest.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €150,-
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop