x

Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock

Beschrijving:
Kan worden aangesloten op maximaal twee UHD 4K-schermen met DP- en HDMI-poorten. Levert een gegevensoverdrachtsnelheid tot 10 Gbps op 3 x USB 3.1-poorten. Het ThinkPad Hybrid USB-C met USB-A dock breidt de mogelijkheden uit van vrijwel elke laptop, nieuw of oud.

Het ThinkPad Hybrid USB-C met USB-A dock is geschikt voor elke USB-C- of USB-A-laptop, inclusief niet-Lenovo-laptops van Dell, HP en Apple, en biedt stroom-, beeldscherm- en poortuitbreiding in elke gemengde omgeving. Besturingssysteemomgeving (Win10, Win 11, macOS 13.0, macOS 14.0, ubuntu 22.04, ChromeOS).

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €175,-
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop