x

Lenovo Thinksmart Hub 500 | Smart Office Conferencing

€ 749,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Lenovo Thinksmart Hub 500 | Smart Office Conferencing

Beschrijving:
Maak kennis met de ThinkSmart Hub 500. Dit apparaat voor vergaderruimten is gemakkelijk in gebruik, kan aan iedere ruimte worden aangepast en is beschikbaar voor Microsoft Teams en Zoom Rooms.

ThinkSmart Hub 500 is vooraf geconfigureerd voor Microsoft Teams (inclusief Skype voor Bedrijven). Welke keuze je ook maakt, je krijgt een apparaat dat makkelijk te installeren is met geïntegreerde aanraakbediening. Het apparaat is geoptimaliseerd voor het betreffende platform met dezelfde efficiënte functionaliteit, is speciaal ontworpen, kan aan alle ruimten worden aangepast, heeft beveiliging die geschikt is voor ThinkShield en betrouwbare supportservices gedurende het gehele proces, van beoordeling tot en met implementatie. Het apparaat is ook eenvoudig te implementeren en onderhouden dankzij ThinkSmart Manager, dat onder andere voorzieningen biedt voor installatie, configuratie, monitoring en statistieken. (LET OP! IS tegen extra kosten beschikbaar op basis van een abonnement).

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €2000,-
Bij ons: €749,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop