x

Lenovo Yoga 510-14lsk 2 in 1 Laptop

€ 319,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Lenovo Yoga 510-14lsk 2 in 1 Laptop

Beschrijving:
Windows 10 Home
Intel Core i5-6200U @ 2.4GHz
8GB RAM DDR4 werkgeheugen
256GB SSD
Full HD touch screen
Ook als tablet te gebruik (360 graden draaien).

Een pc als u die nodig hebt, een tablet als u dat wilt en nog veel meer. De Yoga 510 is op extreem veel manieren aan te passen. Hij biedt vier verschillende manieren om te doen wat u wilt: laptop, staand, tent of tablet. Het geheim? De Yoga 510 kan dankzij het unieke scharnier en het touchscreen 360 graden draaien, zodat u de gebruiksstand kunt kiezen die het beste past bij wat u wilt doen.
Met een gewicht vanaf slechts 1,75 kilo en een dikte van slechts 2 cm is de uiterst draagbare Yoga 510 zichtbaar slanker dan zijn voorgangers: perfect voor mensen die vaak onderweg zijn.
De batterij in dit apparaat heeft een gebruiksduur van wel 8 uur na één keer opladen. En als de batterij dan toch leegraakt, is er niets aan de hand: met de snelle-oplaadtechnologie laadt u de batterij binnen 2,5 uur op tot 100% – 40% sneller dan gewone laptops.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €319,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop