x

Logitech Full HD | C930e Business Webcam

€ 44,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Logitech Full HD | C930e Business Webcam

Beschrijving:
De C930e zorgt voor professionele en betrouwbare videovergaderingen. De door RightLight 2 versterkte HD-video met 1080p/30 fps en de uiterst nauwkeurige lens leveren gedetailleerde video van hoge resolutie in elke omgeving. De eersteklas beeldsensor levert consistente HD-kwaliteit zonder vouwvervorming of vervaging, zelfs wanneer de camera is ingezoomd.

Breng uzelf en uw werkruimte perfect in beeld met een ruim diagonaal gezichtsveld van 90°, HD-autofocus, pannen, kantelen en 4x HD-zoom. Door het onvervormde, brede gezichtsveld in combinatie met de veelzijdige, digitale zoom kan C930e de details op het whiteboard opvangen en fysieke voorwerpen met gemak weergeven. Het diagonale gezichtsveld van 90° is ook ideaal om meerdere deelnemers in beeld te brengen.

C930e beschikt over twee geïntegreerde, omnidirectionele microfoons die het geluid helder opnemen tot maximaal één meter afstand, zodat gesprekken altijd natuurlijk en duidelijk overkomen.

Compatibel met
Windows 8 of later
macOS 10.7 of later
ChromeOS-versie 29.0.1547.70 en hoger
2 GB RAM of meer vereist voor 1080p-videostreaming
1 GB is over het algemeen nodig voor 720p-streaming

USB-A-poort

Compatibel met Microsoft DirectShow

Compatibel met gangbare belplatforms

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €70,-
Bij ons: €44,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop