x

Logitech Slim Folio | iPad 5th en 6th Gen Nieuw

€59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Logitech Slim Folio | iPad 5th en 6th Gen Nieuw

Beschrijving:
Met de Slim Folio case van Logitech ben je slechts één klik verwijderd van een tablet-to-laptop transformatie. De case en toetsenbord in één zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel kan typen en beschermt je iPad tegen stoten, krassen en morsen. Je kunt je iPad met de case in een optimale typhoek vergrendelen en stevig op elk oppervlak plaatsen, van bureau tot je schoot. Verder maken de eenvoudige set-up, stabiele draadloze Bluetooth LE-verbinding en lange batterijduur de Slim Folio case een onmisbaar accessoire voor je iPad.
De Slim Folio case is ook voorzien van een opbergplek voor je Apple Pencil. Zo zit de stylus straks niet in de weg tijdens je werkzaamheden en raak je ‘m ook niet kwijt.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €90,-
Bij ons: €59,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop