x

Logitech Z553 PC Speaker Set

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Logitech Z553 PC Speaker Set

Beschrijving:
Het Logitech Z553 2.1 Speakersysteem is klein in formaat, maar groots in het produceren van geluid. Een grote woonkamer wordt met gemak gevuld met helder geluid. Met behulp van de RCA aansluiting en de twee AUX ingangen zijn er voldoende mogelijkheden om audio apparaten aan te sluiten. De subwoofer plaats je uit het zicht, de satellietspeakers kan je ophangen en dit speakersysteem stuur je aan met de meegeleverde afstandsbediening. Zo pas je makkelijk het volume aan, de hoeveelheid bas en zet je het gehele systeem snel uit of aan.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €110,-
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop