x

Luminox Navy Seal Horloge 3000 serie

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Luminox Navy Seal Horloge 3000 serie

Beschrijving:
Specificaties
Luminox Original Navy Seal 3000 Serie 43 mm
Functie: TimeDate
Beweging (technologie): Quartz
Grootte kastdiameter : 43 mm
Materiaal kast: Carbonversterkte PC
Kristal / glasmateriaal: gehard mineraalwaterbestendigheid
Verlichting: nachtzichtbuizen (25 jaar)

Het Luminox Navy SEAL-horloge is het uurwerk dat Luminox beroemd heeft gemaakt. In 1993 werd de assistent RDT & E-officier van de Navy SEALs, Nick North, gevraagd om een ​​betrouwbaarder horloge te zoeken voor nachtmissies en hij vond de oplossing toen hij Luminox ontdekte. Hij werkte samen met Luminox om een ​​horloge volgens hun specificaties te ontwikkelen en een revolutie was geboren. Luminox werkt al meer dan 20 jaar samen met 's werelds sterkste maritieme commando's om een ​​horloge dat sterk genoeg is en bruikbaar genoeg is om het als' eerstelijnsuitrusting 'voor de beste krijgers te beschouwen, voortdurend aan te scherpen en te verfijnen. Vandaag hebben we lessen getrokken uit het verleden en de verfijning die in het heden mogelijk is om ons sterkste en meest specifiek ontworpen essentiële stuk tijdwaarneming tot nu toe te ontwikkelen, de ANU-horlogeserie (Authorized for Navy Use).

De Luminox Navy SEAL 3000 horloge is gemaakt om de extremen te kunnen trotseren. Het horloge is 200 meter waterdicht en heeft Night Vision Buisjes in de indexen en wijzers die tot 25 jaar lang continue lichtgeven. Het horloge heeft een Carbon kast en een rubbere band.

Duikhorloge.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €279,-
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop