x

Makita combiset Accuboormachine DF347D + Accuslagschroevendraaier TD126D

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Makita combiset Accuboormachine DF347D + Accuslagschroevendraaier TD126D

Beschrijving:
Koppel: 30 Nm
Materiaal van doeloppervlak: Hout, Staal
Max. boordoorsnede hout: 25 mm
Max. boordoorsnede steen: 0 mm
Max. boordoorsnede staal: 10 mm

De Makita combiset accu boormachine DF347D + accu slagschroevendraaier TD126D zijn handige machines voor lichte tot middelzware klussen in en rond het huis. Ze zijn compact, zijn licht met slechts 1,4 kg en boren en schroeven erg fijn dankzij de ergonomische handgreep met softgrip. Dit biedt meer werkcomfort en dus minder kans op verkramping of vermoeidheid in je handen. Bij beide machines zit de variabele toerenregeling in de schakelaar. Zo kun je rustig starten met schroeven of boren en het voorkomt verspringing van schroeven.

De Makita accu boormachine DF347D gebruik je voor het boren en indraaien van schroeven in hout, metaal, aluminium en kunststof. Door de snelspanknop met asblokkering kun je bits en boortjes heel simpel met één hand plaatsen, verwijderen en vastzetten. De machine heeft twee mechanische versnellingen: hoog en laag. Dat is fijn want hierdoor kun je hem ook gebruiken met een houtboor (25 mm) of metaalboor (10 mm). Voor het zwaardere schroefwerk pak je de 135 Nm krachtige Makita accu slagschroevendraaier TD126D. De slag geeft net dat beetje extra kracht om ook bouten en schroeven van M4 tot M14 op sterkte vast- en los te draaien. De Makita combiset DK1497 wordt geleverd in de bekende Makita koffer, samen met twee 1,3 Ah accu's en een oplader.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €259,-
Bij ons: €139,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop