x

Makita HR2230 SDS Plus Boorhamer 710W

€ 79,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Makita HR2230 SDS Plus Boorhamer 710W

Beschrijving:
De Makita Boorhamer is geschikt voor het zwaardere werk zoals het maken van gaten in hard beton, hard gesteente en dergelijken.

De Makita HR2230 heeft een vermogen van 710 watt, die je langdurig en intensief kunt belasten. Met een onbelast toerental van 1050 toeren per minuut kun je zonder tegenslag door hardere steensoorten komen.

Je maakt gaten in beton tot 22 mm. Met 2,2 joule aan energie kun je door hard beton hameren. De boorhamer is beschermd tegen stof en de koolborstels veranderen van positie op het moment dat je naar links of rechts schakelt. Dit zorgt voor een zeer slijtagevrije machine.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €145,-
Bij ons: €79,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop