x

Marantz SR6009 Surround Versterker

€ 449,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Marantz SR6009 Surround Versterker

Beschrijving:
De Marantz SR6009 netwerkreceiver geeft je alle middelen om te genieten van hoogwaardig home cinema en streaming-functies. Naast het strakke design, zijn er een aantal zaken die de SR6009 onderscheiden van zijn broertje uit de SR5009-serie. Zo geeft Audyssey DSX-techniek de rekenkracht om écht 7.1 surround af te spelen en 5.1-kanaals surround op te schalen naar 7.1. Omgevingsgeluiden klonken nog nooit zo realistisch. Ook zijn Ultra HD-beelden in 60Hz ondersteund en Full HD-content wordt opgeschaald naar deze haarscherpe resolutie. Om signaalverlies tegen te gaan zijn alle connectoren van de Marantz SR6009 verguld. Je favoriete muziek speel je af via de ingebouwde Spotify-functie of stream je draadloos vanaf een mobiel apparaat via Airplay, Bluetooth of DLNA.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €449,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 80,-

Onder de € 80,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop